Nieuwsoverzicht

Frisia meets Anglia

Nu het einde van de Corona Crisis in zicht is, is het Frysk Fanfare Orkest bezig met de plannen voor het komende seizoen. Wij laten u graag kennis maken met het bijzondere project "Frisia meets Anglia".

Frisia meets Anglia is een nieuw project en is ontstaan uit het project “Internationale Samenwerking Canterbury Festival en Rondom Londen 2019” waarvoor het FFO afgelopen jaar een tour door Engeland gemaakt heeft. Het nieuwe project is de spirituele voortzetting van dit project op Friese bodem in de vorm van een concert op 12 februari 2022 in de Martinikerk te Bolsward.

Lees meer...

Herdenkingsconcert Bolsward

Lees meer...

Kerstconcert Jever Duitsland


Lees meer...

Verslag Concertreis Canterbury

Het FFO heeft de uitnodiging ontvangen deel te nemen aan het Canterbury Festival Kent’s International Arts Festival). Een internationaal festival voor klassieke muziek, poëzie, dans, literatuur, theater en ander kunstuitingen. Het Canterbury Festival is een toonaangevend festival in Zuid-Oost Engeland en heeft een lange historie sinds 1929 en trekt jaarlijks vele bezoekers.

Lees meer...

Concertreis Canterbury

Op dinsdag 22 oktober 2019 vertrekt het Frysk Fanfare Orkest, omgedoopt aldaar tot het Frisian Symphonic Wind Orchestra, richting Engeland voor een bijzonder samenwerkingsproject. Tijdens deze tournee vinden er 3 bijzondere concerten plaats op unieke locaties. All Saint’s Church – Maidstone, Canterbury Cathedral ter gelegenheid van het prestigieuze Canterbury Festival en the Dutch Church in Londen.

Lees meer...

Nieuwsarchief