Frysk

Fanfare

Orkest

Nieuwsoverzicht

Kerstconcert

Het Frysk Fanfare Orkest o.l.v. Jouke Hoekstra met als gast ‘het Odayin Trio’

Wanneer: Zaterdag 9 december

Aanvang: 20:00 uur

Entree: € 10,- (voorverkoop); € 12,50- (aan de deur)

Locatie: Koepeltheater Leeuwarden

Kaartverkoop verloopt via de website van het koepeltheater, of bestellen via info@fryskfanfareorkest.nl

Foto: ClosetoyoU Fotografie

Lees meer...

Concerten op de planning

De komende maanden staan er weer een aantal mooie concerten op de planning, op verschillende plaatsen in het land. Zo reist het FFO voor een dubbelconcert met Kunst Na Arbeid (KNA) naar Lunteren, wordt er nog druk gezocht naar een locatie voor het Kerstconcert, en zal het nieuwjaarsconcert in samenwerking met het NJFO in Houten plaats vinden.

Lees meer...

Nazomeren in Lemmer

Zaterdag 9 september zal het Frysk Fanfare Orkest een optreden verzorgen bij de 10e editie van Nazomeren Lemmer. Gedurende de dag zijn er talloze activiteiten. Het FFO zal van 14:00 tot 15:00 uur haar muzikale kunsten vertonen op de hoek Visserburen.

Lees meer...

Dialogues

Dialogues – Dialogen – Gesprekken; De Franse hoorn in dialoog met diverse muzikanten, fanfareorkest en verschillende kunsten. Een avondvullend concert van Stichting KunstPalet waarin diverse kunsten met elkaar worden gecombineerd. U wordt meegenomen in het kleurenpalet van de Franse hoorn. Een instrument wat een immense ontwikkeling heeft doorgemaakt en een divers spectrum aan mogelijkheden heeft. Het concert zal plaatsvinden op 1 juli 2017 in theater de Spiegel te Zwolle.

Lees meer...

Cityproms 2017

Op zaterdagavond 24 juni gaat het Frysk Fanfare Orkest op het City Proms festival spelen. Hier geven Paul van Dalen, Sjoerd de Vries, Tjeerd Vrieswijk en het Frysk Fanfare Orkest een preview van het speciaal voor hun geschreven werk 'Dialogues' van Marco Pütz ter voorbereiding naar 1 juli.

Lees meer...

Nieuwsarchief